skip to Main Content

Buy & Charter

Nu ook Buy &Charter voor de Pointer 25 bij Jachtwerf Heeg

Uw droom kan nu werkelijkheid worden “een eigen boot zonder zorgen en onderhoud”.

U wilt graag uw eigen Pointer bezitten, maar door uw overige tijdsbestedingen bent u niet in de gelegenheid om meer dan vier weken per jaar te varen. Laat staan dat u tijd of behoefte heeft aan onderhoud, winterberging en het schoonmaken van uw zeiljacht. Doordat uw zeiljacht verhuurd wordt gedurende de tijd dat u er zelf niet mee vaart, kunt u de kosten compenseren. Daarnaast heeft u het voordeel dat uw zeiljacht professioneel wordt onderhouden. Uw zeiljacht is altijd schoon en in een goede staat van onderhoud. U kunt zo aan boord gaan en zorgeloos wegvaren.

Hoe werkt het Buy & Charter concept?

In het kort beschreven: U koopt de Pointer bij Jachtwerf Heeg en omdat u het schip koopt en verhuurt aan een professioneel jachtcharterbedrijf voor een periode van 4 tot 7 jaar kunt de 21% BTW direct terugvorderen van de belastingdienst. Het schip wordt vanaf eind maart tot en met begin november voor een periode van 4 tot 7 jaar verhuurd bij de Jachtwerf Heeg. U heeft de eerste keus bij het gebruiken van uw eigen schip over een periode van 30 dagen en natuurlijk op last minute basis.

De verhuurvoorwaarden worden vastgelegd in een samenwerkingsovereenkomst. De belangrijkste punten hierin betreffen: U betaalt als eigenaar de ligplaats, de verzekering en het groot onderhoud. Jachtwerf Heeg is verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud. De eigenaar ontvangt 60% en Jachtwerf Heeg 40% van de huuropbrengst. Een schip dat in onze vloot is opgenomen is zeer goed te financieren. Zo kan er bijvoorbeeld in samenwerking met Kuiper Verzekeringen een financieringsarrangement worden aangeboden waarbij tot 75% van het geld, benodigd voor de aanschaf van een jacht, kan worden gefinancierd.

Back To Top