skip to Main Content

Buy & Charter

Nu ook Buy & Charter voor de Pointer 25 bij Jachtwerf Heeg

Uw droom kan nu werkelijkheid worden “een eigen boot zonder zorgen en onderhoud”.

U wilt graag uw eigen Pointer bezitten, maar door uw overige tijdsbestedingen bent u niet in de gelegenheid om meer dan vier weken per jaar te varen. Laat staan dat u tijd of behoefte heeft aan onderhoud, winterberging en het schoonmaken van uw zeiljacht. Doordat uw zeiljacht verhuurd wordt gedurende de tijd dat u er zelf niet mee vaart, kunt u de kosten compenseren. Daarnaast heeft u het voordeel dat uw zeiljacht professioneel wordt onderhouden. Uw zeiljacht is altijd schoon en in een goede staat van onderhoud. U kunt zo aan boord gaan en zorgeloos wegvaren.

Hoe werkt het Buy & Charter concept?

In het kort beschreven: U koopt de Pointer bij Jachtwerf Heeg en omdat u het schip koopt en verhuurt aan een professioneel jachtcharterbedrijf voor een periode van 4 tot 7 jaar kunt de 21% BTW direct terugvorderen van de belastingdienst. Vanaf 2024 is het mogelijk om onze boten te huren bij onze nieuwe partner Vaarplezier in Naarden. Vaarplezier verhuurt een vloot Randmeren en Pointer 25’s vanuit Jachthaven Naarden. In samenwerking met Jachtwerf Heeg is er ook voor de Buy & Charter een goede locatie waar de Pointer 25 verhuurd wordt en waar ook van de zeilschool gebruik gemaakt kan worden. Voor meer informatie kijk ook op www.vaarplezier.nl

U heeft de eerste keus bij het gebruiken van uw eigen schip over een periode van 30 dagen en natuurlijk op last minute basis.

Back To Top