skip to Main Content

Awards

Pointer 25 op de Hiswa

Pointer 25 op de Hiswa

Jachtwerf Heeg presenteerde in september 2014 de POINTER 25 op de HISWA TE WATER. Op de HISWA 2015 is de Pointer 25 weer te bekijken. De POINTER 25 is een modern kajuitzeiljacht met goede zeileigenschappen gecombineerd met comfort en stijl. Jachtwerf Heeg heeft Van de Stadt Design gevraagd een elegante en modulaire boot te maken voor zowel de sportieve als recreatieve zeiler die comfortabel op de boot wil overnachten. De uitstekende zeileigenschappen van de Pointer 25 komen voort uit een fathead grootzeil, het moderne onderwaterschip met bulbkiel. Lees meer  over de specificaties van de Pointer 25.

Aankondiging winnaar European Yacht of the Year 2015

Als aftrap van de Boot Düsseldorf in januari 2015 wordt de winnaar European Yacht of the Year bekend gemaakt. Een ding is nu al duidelijk: het wordt spannend! Beoordeeld worden onder meer de zeileigenschappen, comfort, kwaliteit, prijs-kwaliteitverhouding, het design en de technische USP's van de boten en jachten. Voor meer informatie klik hier.

HISWA Boot van het Jaar 2015

HISWA Boot van het Jaar 2015

Nominatie voor ‘HISWA Boot van het Jaar’ De HISWA Boot van het Jaar verkiezing heeft de Pointer 25 genomineerd! Vijf zeilboten – waaronder de Pointer 25 maken kans op de titel ‘HISWA Zeilboot van het Jaar 2015’. De prijs is een initiatief van de HISWA Amsterdam Boat Show. De onafhankelijke vakjury maakt de  winnaar bekend op de openingsdag van HISWA 2015 op woensdag 11 maart in Amsterdam RAI. Alle genomineerde boten – waaronder de Pointer 25 - zijn hier te bezichtigen tot en met zondag 15 maart.

Zeilboot van het jaar 2015

Zeilboot van het jaar 2015

Pointer 25 Een weldoordacht concept, strak en modern ontworpen door van Van der Stadt Design (Cees van Tongeren) en door Jachtwerf Heeg keurig afgewerkt! De handzame Pointer 25 is in diverse eigentijdse kleurstellingen te verkrijgen en nagenoeg onderhoudsvrij. Het gehele interieur is uit kunststof opgetrokken; op de hele boot zijn slechts een paar stukjes hout te vinden. De standaarden van installatiewerk, elektra, gewichtsverdeling en ventilatie zijn hoog. Bovendien is alle basiscomfort aanwezig. Voor het weldoordachte concept, voor de eenvoudige constructie, voor de onopvallende, maar degelijke oplossingen, voor de moderne benadering en voor het tot in perfectie uitgevoerde eindresultaat. Daarmee verdient…

European Yacht of the Year 2015

European Yacht of the Year 2015

Pointer 25 geslaagd voor de test European Yacht of the Year In oktober is de Pointer 25 naar Santa Margherita aan de Ligurische kust van Italië gegaan om daar deel te nemen aan de Boat-test in de categorie 'Special'. De pointer 25 is uitgebreid getest en nauwkeurig beoordeeld door een internationale vakjury en is met vlag en wimpel geslaagd! De Pointer 25 blijft daarmee in de race om de titel European Yacht of the Year 2015. De testresultaten zijn op dit moment te lezen in de nieuwste ‘Zeilen’. Zeilen TV is langs geweest voor een reportage.

Pointer 25 genomineerd in categorie ‘Special’

Pointer 25 genomineerd in categorie ‘Special’

Vijf jachten in vijf verschillende categorieën (Family-Cruiser, Luxury-Cruiser, Performance-Cruiser, Special en Bluewater-Cruiser) maken kans om de felbegeerde prijs European Yacht of the Year 2015 in ontvangst te mogen nemen. De nominaties zijn bekend. De Pointer 25 van Jachtwerf Heeg is genomineerd voor de categorie 'Special'. In het najaar 2014 zijn alle genomineerde boten uitgebreid getest en nauwkeurig beoordeeld door een internationale vakjury. Zij zullen uiteindelijk bepalen wie de winnaar wordt binnen elke categorie. Deze keer zijn de jachten naar La Rochelle (Frankrijk) en naar Santa Margherita aan de Ligurische kust van Italië gezeild.

Back To Top