skip to Main Content

Jachtwerf Heeg introduceert de nieuwe POINTER 22

Pointer 22

Nieuw model in de Pointer serie: Puur en modern

De POINTER 22 is een ideale allround zeilboot met vele mogelijkheden, ontwikkeld door Jachtwerf Heeg, waar ook de Splash, Randmeer, G2 en POINTER 25 worden gebouwd. Het stijlvolle ontwerp heeft naast de uitstekende zeileigenschappen ook veel bedieningsgemak en comfort. Bij het ontwerp is extra aandacht besteed aan de eisen van de moderne zeilers: alles komt samen in de POINTER 22. De ruime kuip biedt comfort en veel ruimte. Wat direct opvalt zijn de 2 banken langszij inclusief rolkussens, de dubbele roeren en een brede kajuitingang. De kajuit kan worden voorzien van een koelkast en toilet en geeft ruimte aan 2 tot 4  slaapplaatsen.

Door de ophaalbare kiel is de POINTER 22 zeer goed trailerbaar en de mast is eenvoudig te strijken.  De diepgang van de kiel varieert van 0,30m tot 1,10m.

Deze elegante en ruime zeilboot is gemaakt voor de sportieve en recreatieve zeiler.
Door het moderne onderwaterschip met een ophaalbare kiel en dubbele roeren is het schip zowel geschikt voor binnenwater als voor kustwateren.

Het moderne zeilplan van de POINTER 22 met fathead grootzeil, rolfok en gennaker is volledig door de stuurman te bedienen. Alle lieren, stoppers, trimlijnen, schoten en vallen zijn onder handbereik daardoor kan de boot met weinig bemanning en eenvoudig alleen worden gezeild.

The good life: Ultiem zeilplezier voor de hele familie
Multi purpose: Veelzijdig in gebruik en trailerbaar
Real feel: Goede zeileigenschappen en modern zeilplan
Puur en modern: Ruime kuip en kajuit, mooi en ergonomisch design

Design your own boat

Uniek van de POINTER 22 is dat u via de website uw boot, het interieur en de uitrusting geheel zelf samen kunt stellen op basis van persoonlijke modules. Zo kunt u de styling zelf bepalen en de boot naar eigen gebruikswensen samenstellen.

Een stijlvolle boot voor een goede prijs: POINTER 22 vanaf € 32.500,- (vaarklaar met zeilen, incl BTW)

De Pointer 22 wordt geïntroduceerd op INTERBOOT Friedrichshafen (Bodensee) 23 september t/m 1 oktober 2017.

Jachtwerf Heeg B.V.

It Bûtlân 14, 8621 DV Heeg, +31-515-442237
info@jachtwerf-heeg.nl
www.jachtwerf-heeg.nl

Back To Top