skip to Main Content

Pointer 30 en Pointer 30 Lounge

Een luxueus en elegant kajuitzeiljacht

Dit innovatieve kajuitzeiljacht past in de POINTER-serie; ontspannen zeilen voor de sportieve en de recreatieve zeiler die comfortabel op de boot wil overnachten. De POINTER 30 heeft een goede zichtlijn en uitstekende zeileigenschappen en is ontworpen door Bosgraaf Yachtdesign.

De elegante en veelzijdige POINTER 30 heeft strakke romplijnen en een doordachte ruime kuip met wel 8 zitplaatsen. Het zeilplan is sportief en makkelijk vanuit de ruime kuip te bedienen en is tevens volledig single-handed te zeilen. Door de keuze van een kantelbaar stuurwiel of helmstok past dit ontwerp volledig bij de moderne eigentijdse zeiler. Standaard is de POINTER 30 uitgerust met een dichte, veilige spiegel met een zwemplateau. Met een geringe diepgang van 1.25 meter (optioneel 1.75 m) is een groot vaargebied mogelijk. De POINTER 30 voldoet aan CE categorie B – zeewaardig.

De POINTER 30 heeft naast de uitstekende zeilprestaties de focus op ruimte en comfort. Benedendeks is er een stijlvol en rustgevend interieur met fraaie verlichting en standaard Estec-teak op de vloer. Een innovatieve bar met roterende fauteuils voor optimaal zitcomfort. De POINTER 30 heeft een afgesloten toiletruimte en een tweepersoons slaapgedeelte met matraslengte van 2.10 meter.

Op basis van persoonlijke modules kunt u het interieur en de uitrusting van de POINTER 30 via DESIGN IT op de website naar eigen styling samenstellen.

Klik hier voor de prijslijst

Pointer 30 Lounge

De nieuwe Pointer 30 Lounge heeft een ruime cabine en een luxe, modern interieur. Door zowel de kombuis als de toiletruimte verder naar achteren te brengen zijn de afmetingen van de salonslaapplaatsen en het 2-persoons bed voorin (of in de voorpiek) aanzienlijk vergroot. Een optioneel schot biedt de mogelijkheid om ook een eigen voorkajuit te creëren.

De Pointer 30 Lounge behoudt de uitzonderlijke vaareigenschappen en het comfort aan dek die zulke succesvolle kenmerken zijn van de Pointer 30. De grote cockpit van het stijlvolle jacht en het ruime dekontwerp met neerklapbaar zwemplatform werden geprezen in diverse gerenommeerde jachtbladen.

Meer informatie op aanvraag bij Jachtwerf Heeg.

Pointer 30 Lounge 1
Back To Top